Elke hond of kat kan met de Neckermann huisdierenverzekering optimale medische verzorging krijgen indien daar aanleiding toe is. Wie het huisdier niet verzekerd kan in de loop der jaren met torenhoge kosten te maken krijgen op het gebied van medische uitgaven. Een bezoek aan een dierenarts kost geld, maar ook de prijs van medicijnen liegt er niet om en wat als een hond of kat een operatie moet ondergaan als gevolg van een ongeval? Voorkom hoge financiƫle lasten met het online afsluiten van een Neckermann huisdierenverzekering.

  • Scherpe premie
  • Prima basisdekking
  • Crematiedekking mogelijk
  • Hoge vergoeding

Dekking basispolis

Er kan online een basispolis voor elke hond of kat worden afgesloten. Alle honden en katten zijn welkom, waarbij het ras geen enkele rol speelt. De basisdekking voorziet al in een groot aantal medische situaties, variƫrend van een vergoeding van een consult bij de dierenarts tot de vergoeding van de medicatie voor huisdieren en van een compensatie als er een operatie uitgevoerd moet worden tot het laten plaatsen van de identificatiechip. Er kan dus rustig gesteld worden dat de basispolis al over een topdekking beschikt. Een aanvullende polis is echter ook aan te raden om ook andere eventuele noodzakelijke medische kosten uit te sluiten.

Aanvullende polis

Er wordt niet vaak bij stilgestaan dat een hond of kat ook een keer aan zijn of haar einde komt. Voor de meeste huisdieren is er op dat gebied niets geregeld. Dat is jammer, want een waardig afscheid zonder dat er teveel kosten mee gepaard gaan zou toch fijn zijn. Door de Neckermann huisdierenverzekering met de aanvullende verzekering af te sluiten en te kiezen voor de crematiedekking is een groot deel van de kosten al vergoed. Andere aanvullingen zijn ook mogelijk, zoals een dekking voor castratie, gebit en vaccinaties.