Wat vindt u van OHRA?

Waardering

OHRA hondenverzekering

De Ohra hondenverzekering is een prima verzekering voor uw hond met een uitgebreide dekking. Alle honden hebben recht op een gedegen verzorging en medische hulp indien dat nodig is. Ook uw viervoeter kan met een hondenverzekering in de vorm van Ohra huisdierenverzekering op een prima zorg rekenen. Voor een indicatie van de kosten kunt u verschillende premieberekeningen uitvoeren.

Medische zorg hond

Ook uw hond kan in het leven te maken krijgen met ziekten, aandoeningen of een ongeval. Natuurlijk wilt u dat uw hond de medische zorg krijgt, die het verdient, maar zonder hondenverzekering kunnen de kosten in voorkomende situaties onbetaalbaar worden. Bij deze verzekeraar kunt u al voor een lage premie een prima basisdekking krijgen bij het afsluiten van een hondenverzekering. Hulpmiddelen en geneesmiddelen voor uw hond vallen bijvoorbeeld al onder de basisdekking. Naar wens kunt u zelf voor een meer uitgebreide dekking van de hondenverzekering kiezen.

OHRA Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

• Uitgebreide dekking
• Prima basisdekking
• Keuze dierenarts
• Aanvullende dekkingen
• Crematieverzekering

Bereken uw premie

Recenties

Voordelen

★★★★★
5 5 1
Als u kiest voor het afsluiten van een Ohra huisdierenverzekering in dit geval voor uw hond, dus een hondenverzekering, dan profiteert u gelijk van alle voordelen. Dat is niet alleen een uitgebreide dekking, maar ook een lage premie behoort tot de voordelen. Het is ook wel zo prettig om te weten dat u in uw eigen en voor de hond vertrouwde omgeving een dierenarts kunt selecteren. Indien gewenst kunt u het pakket uitbreiden met bijvoorbeeld een crematieverzekering of een dekking voor sterilisatie. De premie zal daardoor slechts miniem stijgen.