Wat vindt u van Petplan?

Waardering

Petplan hondenverzekering

Met een Petplan hondenverzekering kunt u uw hond goed verzekeren tegen ziektekosten en ongevallen. Er zijn meerdere verzekeringspakketten beschikbaar tegen uiteenlopende premies. Et is mogelijk om online een hondenverzekering af te sluiten. Vanaf dat moment hoeft u met de Petplan huisdierenverzekering in elk geval niet meer op onverwachte hoge kosten met betrekking tot medische zorg voor uw hond te rekenen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met de Petplan huisdierenverzekering kunt u met uw hond bij een dierenarts naar keuze in Nederland terecht. Bij de dierenarts dient u zelf eerst de rekening te betalen, waarna u bij de verzekeraar de declaratie hiervoor kunt indienen. De oudste rekening mag niet ouder dan een jaar zijn om voor declaratie in aanmerking te komen. Na de ontvangst van de declaratie zal de verzekeraar binnen een termijn van drie weken een specificatie verzonden. Daarin staat het bedrag vermeld dat voor vergoeding in aanmerking zal komen.

Petplan Overall rating: 4 out of 5 based on 1 reviews.

• Huisdierenverzekering specialist
• Garantie op premie
• Keuzevrijheid dierenarts
• Zorg op maat
• Keuze uit zorgpakketten en aanvullingen

Bereken uw premie

Recenties

Verzekeringspakket

★★★★☆
4 5 1
Om uw hond te verzekeren hebt u de keuze uit drie zorgpakketten en vier aanvullende hondenverzekeringen. De zorgpakketten kunnen onderscheiden worden in het basispakket, het pluspakket en het totaalpakket. De aanvullende dekkingen bestaan uit een verzekering voor sterilisatie en castratie, een dekking voor chemotherapie en radiotherapie, een dekking voor crematie en een doorlopende reisverzekering. De premie van de hondenverzekering zal afhankelijk zijn van het gekozen pakket en eventuele aanvullingen. De premie van de hondenverzekering kan overigens eenvoudig online berekend worden.