Met de Zelf huisdierenverzekering kunt u uw hond op een verantwoorde manier verzekeren tegen medische kosten als gevolg van ongevallen, aandoeningen en ziekten. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje, maar kan voor uw hond wel verstrekkende gevolgen hebben. De noodzaak tot medische zorg heeft in dat geval ook financiële gevolgen voor u als er geen hondenverzekering is afgesloten. Om dat te voorkomen kunt u online de Zelf huisdierenverzekering afsluiten.

• Prima medische zorg
• Snelle afhandeling declaraties
• Klantvriendelijk
• Hoge maximale vergoeding
• Professionele service

Proteq huisdierenverzekering

Zelf.nl hondenverzekering
De hondenverzekering van deze verzekeraar is ondergebracht in de Dier en Zorgverzekering, waarbij een keuze uit diverse dekkingen gemaakt kan worden. U kunt voor uw hond de basisdekking kiezen, maar ook het zekere voor het onzekere nemen en voor de extra dekking gaan. Verder biedt de hondenverzekering ook nog mogelijkheden voor aanvullende polissen. Overigens is de dekking van het standaardpakket al vrij uitgebreid, maar er kunnen zich altijd andere situaties voordien, die een uitbreiding rechtvaardigingen. In dat geval kan er bijvoorbeeld ook dekking verkregen worden tegen behandeling van voortplantingsorganen en kan er gerekend worden op vijftig procent vergoeding voor de kosten van castratie.

Voordelen zorgverzekering
Een hond verdient een hondenverzekering, of dat nu om het basispakket gaat of om het uitgebreide pakket. Het is een voordeel voor u dat u zelf kunt kiezen welke dekking u voor uw hond wenst. Overigens wordt er bij de Zelf huisdierenverzekering een bedenktijd geboden van veertien dagen. Als u online de hondenverzekering afsluit, kunt u dus nog altijd het besluit binnen de bedenktijd ongedaan maken.